sunnuntai 30. lokakuuta 2011

NORMIAAMU

Käytiin eilen taas näyttelyissä Seinäjoella mutta enemmän kuin mainetta ja kunniaa tuli taas kokemusta. Mukava reissu. Koirat esiintyivät hyvin eikä muakaan ihan hirveästi jännittänyt. Tuomari oli hauska, kun antoi rakentavaa suullista palautetta ja kehui koirat vaikka antoikin meille "vain" sinistä ja punaista - eikä pinkkiä ollenkaan ; ) 

Koska nuo näyttelykuvat eivät tällä kertaa ole niin mielenkiintoisia, laitan tähän kuvareportaasia meidän koirien aamutoimista. Ne ovat niin mainioita kun tietävät jo tarkalleen miten aamu tässä talossa menee. Kun ihmiset nousevat ylös, saa koirat vielä hetken pötköttää, ennen kuin käydään pihalla. Sitten aamupalan jälkeen tietävät ettei töihinlähtijöiden mukaan kannata edes yrittää. Kumpikaan ei yleensä viitsi edes nousta hyvästelemään vaan jäävät tyytväisenä nukkumaan... Olispa kiva itsekin olla koira pimeänä, sateisena loppusyksyn aamuna ja jäädä kotio nukkumaan *huokaus*

"Hyvä että ihmiset tajusivat nousta ylös jotta me päästiin nukkumaan parhaille paikoille"


"Kyllon rankkaa kun täytyy istua sylissä heti aamutuimaan. Mutta tuota lehteä en ala lukemaan. En kato edes sine päin!"

"Onneks nuo nyt lähtee töihin niin mekin päästään vähän levähtämään"

1 kommentti:

  1. Onpas teillä hyvin samanoloiset aamutoimet kuin meillä. Lego odottaa sänkyyn pääsyä ja siirtyy sieltä pappan syliin keittiöön 'lehteä lukemaan'.
    Oikeaa koiran elämää:)

    VastaaPoista