tiistai 4. lokakuuta 2011

ERITTÄIN HYVÄ JA VÄLILLÄ JOPA ERINOMAINEN VIIKONLOPPU
Oltiin koirien kanssa viikonloppu näyttelyreissulla. Kaksi koiranäyttelyä, yli 1000 km autossa ja kaksi yötä hotellissa. Konkreettisena tuloksena kuusi muovista nauhanpätkää ; ) Tätä on turha selittää sellaiselle, joka itse ei ole tähän hommaan hurahtanut.
Jokatapauksessa meillä oli mukava viikonloppu ja ollaan taas monta kokemusta rikkaampia. Koirat reissasivat moitteettomasti; kumpikin autonperällä tyytyväisenä omassa boksissaan. Hotellissa oleskelivat ja nukkuivat rauhallisesti – sängyssä totta kai. Eivät järjestäneet haukkukonserttia edes silloin kun kuulivat jonkun toisen koiran haukahduksen. On ne fiksuja!!
Tuuloksen ryhmänäyttely lauantaina suosi meitä koska parkkihallissa ei aamun ekassa kehässä ollut Xorrolle mitään haisteltavaa ja se malttoi esiintyä kohtuullisen hyvin. Tuloksena ERI NUK1 SA PU4. Pepper pääsi mukaan turistina ja sille pojot siitä ettei ollut moksiskaan parkkihallin kaikuvista äänistä.
Erkkarissa sunnuntaina X:ää kiinnostikin sitten vain nuuskutella ruohomattoa eikä me oikein päästy sen kanssa yhteisymmärrykseen esiintymisestä. Hyvän arvostelun se kuitenkin sai jossa käsittääkseni ainoa moite oli liikkuminen: "Needs a lot of training to move correctly". Ja tuo on niin totta!
Pepper oli riemuissaan nähdessään entisen kotiväkensä – selvästikin heti tunsi Annen ja Nikon. Anne esitti Pepperin ja se näytti oikein hyvältä. Molemmat taitavat olla luonnonlahjakkuuksia mutta varmasti ovat myös treenanneet ; )
Erkkarissa Xorro ja Pepper saivat EH:t. Tässä muutama kuva viikonlopulta:


Xorro Tuuloksen ryhmänäyttelyssä

"Täällähän ei ole mitään haisteltavaa - sama tieten sitten kävellä ihan kiltisti"

Erkkarissa tyyli oli hyvin pitkälle tämä...

"Jos vähän mielistelis tuomaria niin tykkäisköhän se musta enemmän?"

Pepper pönötti kuin toteemipaalu ; )

Ja esiintyi muutenkin moitteettomasti
Tässä vielä tuomarien näkemykset meidän mielestä maailman parhaimmista parsoneista ; )

Pepper, erkkari tuomari Max King
Up to size. Yet refining (?) Good balance. Head of good proportions. Good bite. Clear front. Just manage to span. Good coat. Single track movement. EH

Xorro, erkkari tuomari A. Cuthbertson
Correct mouth. Nicely shaped head, nice expression. Good neck & shoulder. Thick pelt. Good coat. Easily spanned & well balanced. Needs a lot of training to move correctly. EH

Xorro, Tuuloksen ryhmis, tuomari Anne Klaas
Hyvä koko, tyyppi. Nuori koira. Hyvä pää. Vahva kuono-osa. Hyvät korvat. Tummat silmät. Vahva selkä. Leveä lanne. Hyvä hännän kiinnitys. Hyvä lusto ja karvan laatu. Oikea temperamentti. Liikkuu hyvin, ahtaasti takaa. ERI NUK1 SA PU4

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti