keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

KESÄ MÖKILLÄ


Otsikkossa on tarkoituksella välilyönti mutta toivottavasti kesä tulee vielä uudelleen. Viime viikonloppuna kolkuteltiin jo hellerajaa ja päätimme lähteä veden äärelle viilentymään. Oli mukava olla pitkästä aikaa porukalla mökillä. Kokoonpanoon kuuluivat Ella, Leevi, Maikki, jalkavammasta toipuva Martti, Niina, Juha, Teijo (joka häippäs välillä golfkisoihin), minä ja karvakaverit Luppa, Pimu, Pepper ja Xorro. Hieman olin sydän syrjällään kun piti pelätä, josko meidän ärrierit karkaavat naapureihin tai keksivät jotain aivan päätöntä. Mutta yllättävän hyvin ne pysyivät omalla tontilla ja olivat nätisti :-)

Voikohan parsonille tulla vesihäntä? Pepper uiskenteli viikonloppuna tosi paljon ja melko pian se alkoi roikottaa häntäänsä. Kipeä se ei ole siitä päätellen että siihen saa koskea, mutta edelleen se kulkee häntä hieman lörpällään. Innostuessaan piiska heiluu jo normaalisti, joten ei se varmaan sitä ole mitenkään loukannut.


Xorro ja Luppa rallikierroksella.

Pepper ui.

Pimu ja Xorro etsivät aarteita.

Pepper ui.

Luppa ja Xorro kisaavat edelleen.

Vanha ja viisas Pimu lepäilee.

Pepper edelleen uintipuuhissa ja häntä roikkuu...

Illan tullen Prinsessa Luppa kiipesi "pedillensä". Ei tainnut olla hernettä patjan alla, koska on noinkin tyytyväisenä.

Päivän touhujen jälkeen koko jengi väsähti huvimajaan :-)

2 kommenttia:

  1. Hei,

    Meidän Minillä oli viime kesänä päivän innokkan uiskentelun - ja ilmeisen huonon kuivaamisen - seurauksena vesihäntä joka oli kovin kipeä pari päivää. Se myös roikkui samalla tavalla ja oli hiukan turvoksissa. Meni ohi lämmöllä, rakkaudella ja yhdellä Metacam-annoksella. :)

    VastaaPoista
  2. Hei Jaana, hauska "tavata" näin blogituttuina :-) Pepper ei pahemmin aristellut häntäänsä ja mietinkin, että jos sillä vaan on niin korkea kipukynnys.Onneksi häntä normalisoitui muutamassa päivässä. Taitaa olla mahdoton tehtävä pitää tuo vesipeto kuivilla, jos vedenääressä ollaan... Onneksi se rakastaa myös saunomista joten täytyy varmaan väillä houkutella se sinne lämmittelemään :-)
    Onnea Minille odotuksen loppumetreille!

    VastaaPoista