sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

SINNE NE MENI!

Kylläpä talo tuntuukin tyhjähtä kun pennut ja Pepper lähtivät tänään Pielavedelle. Nyt muistellaan sitten minkälaista on elämä vain yhden koiran kanssa :-) Tottakai pentuja on ikävä ja mieli vähän haikea mutta eihän tässä mitään hätää ole. Mukava, että Salmiset pääsevät nyt tutustumaan paremmin tuohon mainioon pentukatraaseen ja nauttimaan niiden touhuista, ennenkuin ne jatkavat matkaansa uusiin koteihinsa. Ja Xorrokin saa nyt meidän jakamattoman huomion - se kun on väkiselläkin jäänyt vähän paitsioon pentujen ja Pepperin ollessa pääosissa viime viikot. Tässä vielä fiilistelynä muutamia kuvia...


Mollyn, Nellyn ja Lennyn suuri saalis - Xorron puruluu.


"Juu - leikkikää te pennut vain sillä luulla. Mää vaan katon tästä vierestä."


"Tuu Xorro-setä meidän huoneeseen"


Vesikuppi kiinnostaa Kennyä, Lennyä ja Sallyä


Lenny, Kelly ja sen iloinen häntä :-)


Äipän vieressä Kellyn on hyvä ottaa nokoset.


Me olemme todella onnellisia ja iloisia, että Pepperin pennut saivat syntyä ja viettää ensimmäiset viikkonsa meillä. Oli pelkästään positiivinen kokemus ja viisi viikkoa meni ihan siivillä :-) Toivottavasti kuullaan pennuista ja nähdään jatkossakin. Kaikkea hyvää Lenny, Kelly, Sally, Molly, Kenny ja Nelly ♥Pennut valmiinä lähtöön ja Aleksi huolehtii, että niillä on kaikki hyvin :-)

... ja sitten me Xorron kans tehtiin vähän pihahommia ikävän lievitykseksi :-)


4 kommenttia:

 1. voi miten surullista, tulee melkein tippa silmään...mutta teille jää kuitenkin kaikki ne hyvät hetket pentujen kanssa mieleen. Ainakin yhden pennun tulette tapaamaan tulevaisuudessa, sen minkä me otamme, jää sitten nähtäväksi minkä Anne meille valitsee..

  VastaaPoista
 2. Kyllä täälläkin on välillä tippa linssissä kun pentuja muistelee...kyllä niihin ehti jo kiintyä ♥ Mukava että näemme sitten Maria teidän pentua. Teillä onkin muutaman viikon päästä jännät paikat kun pentu tulee uuteen kotiin - se on niin kivaa aikaa :-)

  VastaaPoista
 3. Meille selvisi eilen että (Grace) Kelly on se pentu joka tulee meille kotiin parin viikon sisällä.
  Ihanaa aikaa odottelemme kaikki.

  VastaaPoista
 4. Voi miten kiva :-) Onnittelut ihanan Kellyn tuleville omistajille! Saatte siitä varmasi hienon koiran ja hyvän kaverin Amille. Kellystä minlle jäi päällimmäisenä mieleen, että se jaksoi aina istua rauhallisesti sylissä vaikka kuinka kauan :-D Ja sillä on niin lutunen ilme...

  VastaaPoista