maanantai 30. huhtikuuta 2012

PEPPERILLÄ ON PENTUJA!

Sunnuntaita vasten yöllä meidän Pepper liittyi äitien jaloon joukkoon! Ja siksi blogin otsikossakin Neidistä tuli Leidi :-) Jälkikäteen ajatellen voisi sanoa, että kaikki meni niinkuin Strömsössä, vaikka olihan siinä hieman "tilannettakin" matkassa. Me ei ehkä otettu kaikkia synnytyksen lähestymisestä kertovia merkkejä todesta koska Pepper oli vasta 58. vuorokaudella ja eikä se näyttäisi olevan ihan herkimpiä ensisynnyttäjiä. Eli läheskään kaikikkia meidän tarkkaan luetussa penikointikirjassa kerrottuja merkkejä ei ilmaantunut ja niinhän siinä kävi että ensimmäisen pennun syntyminen pääsi meidät yllättämään. Meinas tulla paniikki mutta onneksi  "omaeläinlääkäri" Satu naapurista ehti paikalle alle viidessä minuutissa :-) Vaikka ei Pepper lääkärin apua olis tarvinnutkaan - se hoiti homman ihan niinkuin pitääkin mutta oliha Satu meille ensikertalaisille avustajana suuri tuki ja helpotus :-) Heti tästä pikku ylläristä kuultuaan Anne lähti ajamaan Pielavedeltä ja ehti kuin ehtikin ennen viimeisen pennun syntymää meille. Pepper hoiti homman hienosti eikä meitä tarvittu kuin statistisiin tehtäviin. Pepperillä on nyt kuusi ihanaa pentua; neljä tyttöä ja kaksi poikaa. Me ollaan niin ylpeitä siitä :-) Tuhannet kiitokset myös Satulle ja Annelle sekä kaikille hengessä mukana olleille!


Lauantaina päivällä Pepper istuskeli auringossa eikä ollenkaan arvattu, että jo samana iltana alkaa tapahtua.


Pentulaatikko oli kyllä jo valmiiksi pedattu :-)


"Setämies" Xorro oli varmaan vähän ihmeissään - katseli pentuhuoneen ovelle turvalliselta etäisyydeltä. Oiskohan tuo epäillyt että siltä vaadittaisiin isyystestiä :-)


 
Tässä näitä ihania pentusia!


Kaikki hyvin!
 


3 kommenttia:

  1. onnittelut Pepperille ja teille kaikille! Pennut sekä äiti näyttävät voivan hyvin. Tulee olemaan jännittävää seurata pentujen kehitystä ja toivottavasti pääsemme tutustumaan heihin lähemmin toukokuun lopussa. terkkuja kaikille!

    VastaaPoista
  2. No sehän meni todellakin kuin Strömsössä :) Ovat kyllä suloisia :) Ja voi tuota Xorroa, parasta tosiaan pitää riittävä turväli pentuhuoneeseen ;)

    VastaaPoista
  3. Kiitos Maria ja tervetuloa katsomaan pentuja sitten kun ne ovat riittävän vanhoja. Ne on nyt jo kasvaneet tosi paljon muutamassa päivässä :-)

    VastaaPoista