lauantai 13. elokuuta 2011

HUIPPU KIVA PÄIVÄ

Meidän koirien parhaimpia ihmisystäviä ovat naapurintytöt "Aila" ja "Eila". Tänään oltiin sovittu tyttöjen kanssa, että lähdetään koirien kanssa eväsretkelle ”Pappikseen” eli Pappissaareen ja olihan meillä mukava päivä. Reitti kulki metsäpolkuja, metsäautoteitä ja pitkospuita pitkin ja sääkin oli mitä mainioin.
Tytöt tuntuivat nauttivan koirien kanssa touhuamisesta ja koirat tietenkin saamastaan runsaasta huomiosta ja kivasta tekemisestä. Koko reissu kesti melkein kolme tuntia mutta työt tuumaisvat ettei mikään matka ole liian pitkä kun saa taluttaa koiraa. Täytyy yrittää pitää tämä mielessä sitten kun sataa räntää...  Ja mitäpä muuta sitä pieni parsoni voisi toivoa kuin pitkä metsälenkki (ja vähän kahlaamista suossa), paljon nuuskittavaa, mukavaa aivojumppaa, runsaasti herkkupaloja …. ja sen jälkeen piiiiiitkät päikkärit. Jotka taisi muuten jatkua ihan iltaan asti.
 Tytöillä alkaa olla jo ihan pron otteet koirien kanssa vai mitäs sanotte tästä ihan spontaanista agility treenistä nuotiopaikalla ; )


(Tää musiikki pitäis vaihtaa kun vaan osais…)

Neiti Pippurinen ja Herra X lähettävät Ailalle ja Eilalle ISOT KIITOKSET retkestä!    

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti